Skip to content
 

Logotyper

Regler

Regler för loggor går vi igenom på startmötet som vi håller med alla projekt i samband med uppstart. Olika versioner och aktuella regler finns på länken ovan.

Här följer reglerna i korthet, enkelt förklarade:

Alla projekt som får stöd beviljade av Leader Sjö, Skog & Fjäll behöver ha med två loggor, och det ska vara med på allt INFORMATIONSMATERIAL. Informationsmaterial är till exempel annonser, powerpoints, inbjudningar, filmer. Undantag finns i några fall, visitkort, kläder och pennor är exempel på undantag.

Webb
På webben ska projektägaren ha en text som beskriver projektet och denna sida ska innehålla i bägge loggorna. Om man inte har en webb, så utgår detta krav. Vissa projektägare har en stor webb, och väljer att ha en separat webb för projektet. Då räcker det att denna separata webb som ska ha informationen. Meddela vid redovisningen vilken webb som har informationen, så underlättas kontrollen avsevärt. Länka också gärna till ert projekt på vår sida under fliken Beviljade stöd.

Sociala medier
Det finns krav på loggor som gäller Facebook. Alla andra sociala medier är för närvarande undantagna. Det kan vara svårt att få till på ett bra sätt, men de flesta löser det antingen genom att ha loggorna längst upp på sidan, i stora profilbilden, eller att publicera i varje inlägg där man informerar om projektet. Då är det lämpligt att göra i ordning en anpassad bild for Facebook bild med loggorna.

Vilka är det två loggorna som ska vara med i just vårt projekt?

OBS! Det är oerhört viktigt att ha med bägge loggorna och rätt text på EU-loggorna! Se längst upp på ert formella beslut vilken EU-fond ni fått stöd från.

LOGGORNA FINNS I MÅNGA OLIKA FORMAT, OCH KAN LADDAS NER HÄR »

Back To Top