fbpx skip to Main Content

Logotyper

Logotyper för Leader och olika EU-fonder kan laddas ner här

Regler

Regler för loggor går vi igenom på startmötet som vi håller med alla projekt i samband med uppstart. Olika versioner och aktuella regler finns på länken ovan.

Här följer reglerna i korthet, enkelt förklarade:

Alla projekt som får stöd beviljade av Leader Sjö, Skog & Fjäll behöver ha med två loggor, och det ska vara med på allt INFORMATIONSMATERIAL. Informationsmaterial är till exempel annonser, powerpoints, inbjudningar, filmer. Undantag finns i några fall, visitkort, kläder och pennor är exempel på undantag.

Webb
På webben ska projektägaren ha en text som beskriver projektet och denna sida ska innehålla i bägge loggorna. Om man inte har en webb, så utgår detta krav. Vissa projektägare har en stor webb, och väljer att ha en separat webb för projektet. Då räcker det att denna webb som ska ha informationen. Meddela vid redovisningen vilken webb som har informationen, så underlättas kontrollen avsevärt.

Sociala medier
Det finns krav på loggor som gäller Facebook. Alla andra sociala medier är för närvarande undantagna. Det kan vara svårt att få till på ett bra sätt, men de flesta löser det antingen
genom att ha loggorna längst upp på sidan, i stora profilbilden, eller att publicera i varje inlägg där man informerar om projektet. Då är det lämpligt att göra i ordning en anpassad bild for Facebook bild med loggorna.

Vilka är det två loggorna som ska vara med?

För alla projekt som får stöd från Leader så ska ”Leadergrodden” vara med.

Den andra loggan är den som hör till den EU-fond ni får stöd från, ni ser vilken EU-fond överst i ert formella beslut.

Back To Top